Ciprian Șerban: „PSD urmărește alte două obiective, oprirea creșterii prețurilor la carburanți și la RCA și insistă pentru reglementarea lor urgentă”

„Cei care speculează prețurile la energie vor fi supraimpozitați!”, a transmis Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ciprian Șerban, într-o postare publicată pe pagina sa oficială.

Acesta a mai transmis și faptul că forma finală a proiectului de Ordonanță de Urgență privind prețurile la energie este extrem de importantă pentru protejarea reală a cetățenilor și firmelor românești, dar și din punctul de vedere al impactului asupra bugetului.

Potrivit acestuia, prin propunerile sale, PSD și-a atins obiectivele pe care și le-a propus, făcând referire la „protejarea cetățenilor și economiei și calmarea inflației provocată de prețurile din sectorul energetic.

În continuare, PSD urmărește alte două obiective, la fel de importante pentru populație și companiile românești, oprirea creșterii prețurilor la carburanți și la RCA și insistă pentru reglementarea lor urgentă.”, a mai transmis Ciprian Șerban.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy