Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Cîțu-i frate cu străinu’”

  • în vreme ce economia românească a ajuns pe chituci, profitul băncilor străine din țară a explodat, datorită împrumuturilor externe pe care le-au făcut liberalii

În timp ce economia românească geme, dându-și ultima suflare, băncile cu capital străin din țară gem și ele, dar de profit. Guvernul Orban s-a arătat extrem de prietenos cu ele și dușmănos cu românii, în numele cărora a împrumutat aproape 20 de miliarde de euro.

Conform raportărilor specialiștilor, în 8 luni, băncile străine au raportat un profit de 4,5 miliarde de lei. O sumă colosală, care le-a fost oferită pe tavă, în plină pandemie.

„Dacă punem față în față starea mediului de afaceri românesc cu băncile străine, se poate spune fără exagerare că actualii guvernanți și-au bătut joc de economia națională. Liberalii se dovedesc total indiferenți la problemele reale ale țării! Sunt prieteni ai străinilor, nu ai românilor. Cetățenii țării noastre au rămas fără locuri de muncă, pensionarii nu primesc veniturile majorate așa cum prevede legea, iar copiii au așteptat în zadar să aibă alocații mărite așa cum știau ei că se va întâmpla, pe baza legislației votate de către PSD.

După un an de guvernare liberală a scăzut ratingul de țară, motiv pentru care investitorii vor ocoli România, pentru că nu prezintă siguranță și credibilitate în derularea afacerilor. Și asta nu e tot! La începutul anului, liberalii, dacă ar fi să rămână la guvernare, vor să mărească taxele și impozitele pe care le plătesc românii.

Adică într-o țară sufocată de datorii externe, cu oameni rămași fără serviciu, cu educație și cultură puse la pământ, fix dările mai mari, diminuările salariale și concedierile ne lipsesc! Sigur românii îi vor pedepsi pentru toată umilința și batjocura de care au avut parte în acest ultim an. Pe 6 decembrie, electoratul va ști să aleagă între bine și rău, între dezvoltare și regres, între șansă și neșansă! PSD este salvarea României“, a declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților.

Partidul Social Democrat a făcut public, zilele trecute, viitorul Program de guvernare, în baza căruia toate domeniile de activitate vor fi susținute prin măsuri concrete. PSD vrea o dezvoltare locală și regională axată pe nevoile fiecărei zone, o educație de calitate, un sistem medical modern și să îi sprijine pe români în lupta împotriva virusului COVID-19.

Cât timp PSD a fost la guvernare, românii s-au bucurat de salarii care au fost aduse la nivelul celor europene, a crescut valoarea pensiilor și a alocațiilor pentru copii și au fost create nenumărate locuri de muncă.

Printr-o legislație adecvată și bine gândită, mediul de afaceri a beneficiat de măsuri de protecție, prin reducerea sau anularea unor taxe. O revenire a PSD la guvernare înseamnă o gură de oxigen pentru toate domeniile de activitate, creșterea nivelului de trai al românilor și readucerea acasă a românilor care au luat drumul străinătății.

„Suntem pregătiți pentru o guvernare eficientă, care va salva România din haosul în care au aruncat-o liberalii. Pe 6 decembrie va veni vremea schimbării“, a mai spus deputatul Ciprian Șerban.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *