Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

CJN a aprobat proiectul pentru extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public în Piatra Neamț

Proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Neamț 185/2018 ce prevede încheierea unor Acorduri de Parteneriat pentru realizarea proiectelor „Extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public în municipiul Piatra Neamț: Bulevardul Decebal – Piața Mihail Kogalniceanu – Bulevardul Traian – Strada Fermelor- zona ”Pietricica” și „Extinderea și modernizarca sistemului de iluminat public în municipiul Piatra Neamț: Strada Cetatea Neamțului – Strada 1 Decembrie, 1918 – Strada Mihai Viteazu – Strada Orhei – Piața Ștefan cel Mare – Bulevardul Republicii – Strada Mihai Eminescu – Cartier Văleni”, a fost aprobat după ce cu o ședință înainte nu a trecut de votul plenului.

Proiectul vizează două tronsoane din municipiul Piatra Neamț. Acordurile au fost depuse spre finanțate la Agenția de Dezvoltare Regională pe 14 august, iar acum se află în perioada de evalare a capacității administrative și de eligibilitate. ADR a solicitat până acum câte două clarificări pentru fiecare tronson, pentru o categorie de cheltuieli. Acordurile constau în punerea la dispoziție a stâlpilor de troleibuz, aprobarea cofinanțării de la CJ, și alte clarificări.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *