Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cocktail de droguri și alcool. Patru copii au ajuns la spital

Patru adolescenți din Roman, cu vârste de 13 și 14 ani (două fete și doi băieți),  au ajuns ieri, 30 mai, în jurul orei 23:00, la spital, după ce au ingerat voluntar o substanță necunoscută.

Potrivit informațiilor furnizate de la Spitalul Municipal de Urgență din Roman, cei patru minori nu vorbeau coerent, aveau vedere dublă și vertij.

După ce au primit primele îngrijiri medicale la compartimentul de primire urgențe (CPU), aceștia au fost transferați la secția Pediatrie.

Deoarece este vorba despre o substanță necunoscută, iar  Spitalul din Roman nu are posibilitatea testării toxicologice , părinților și copiilor li s-a oferit alternativa de a fi trimiși cu ambulanța la Iași pentru a se afla exact despre ce substanță este vorba. Din cei patru copii o singură fată a ajuns la Iași, ceilalți părinți refuzând această alternativă.

Rezultatul testării toxicologice efectuate la Iași a fost intoxicație cu benzodiazepine (medicamente psihoactive)  și alcool.

În acest caz a fost anunțată și Poliția. Din surse neoficiale, se pare că cei patru copii se aflau pe malul  apei, iar substanța care a fost pusă într-o sticlă cu suc le-a fost oferită de un bărbat.

„În acest moment polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. ”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *