Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Colectarea selectivă a deșeurilor, o soluție la îndemâna tuturor

Colectarea selectivă a deșeurilor este soluția la îndemâna tuturor pentru un oraș curat. În municipiul Roman, societatea ROSSAL îndeamnă persoanele fizice și juridice să adopte un comportament în ton cu problemele de mediu cu care ne confruntăm și să colecteze gunoiul selectiv.

Nu este greu, trei culori are gunoiul:

Galben: plastic și metal

Verde: sticlă

Albastru: hârtie și carton

De asemenea, ROSAL S.R.L. Roman reamintește utilizatorilor casnici care locuiesc la case că serviciul de colectare a deșeurilor reciclabile se efectuează în prima și a treia săptămână din lună, în intervalul orar 8:00-16.00. Deșeurile se colectează numai de pe domeniul public (din fața porții).

Colectarea selectivă a deşeurilor reprezintă nu doar o obligație legală, ci și o problemă de educaţie civică. Acest lucru trebuie să devină o obișnuință pentru locuitorii orașului Roman și cei din comunele limitrofe.

Așadar, cetățenii din Roman, Bahna, Bîra, Boghicea, Botești, Bozieni, Cordun, Doljești, Dulcești, Gherăești, Gâdinți, Horia, Icușești, Ion Creangă, Moldoveni, Oniceni, Pâncești, Poienari, Sagna, Săbăoani, Secuieni, Stănița, Tămășeni, Trifești, Valea Ursului, Văleni sunt rugați să trateze colectarea selectivă a deșeurilor în mod responsabil.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *