Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Comisia PSD de monitorizare a activităţii Guvernului a prezentat astăzi primul raport

raport

Comisia formată din mai mulți lideri PSD, care monitorizează activitatea Guvernului Sorin Grindeanu, a prezentat astăzi, 27 februarie, un prim raport. Raportul menționează că o mare parte din promisiunile electorale ale PSD au fost realizate.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre a explicat că din cele 54 de măsuri propuse în programul de guvernare au fost puse în aplicare 38: ”Pentru primul trimestru al anului 2017 aveam un număr de 54 de măsuri prevăzute în programul de guvernare, iar dintre acestea au fost realizate 38. Asta arată că Guvernul a reușit să țină pasul cu obiectivele propuse în programul de guvernare.”

Totuși, Adrian Dobre menționează că acest program de guvernare a întâlnit și câteva obstacole: ”Am avut și câteva obstacole pentru implementarea acestui program de guvernare. Întârzierea numirii premierului, întârzierea bugetului, dar și presiunile venite ca urmare a OUG 13, toate acestea au întârziat puțin Guvernul.”

De asemenea purtătorul de cuvânt al PSD a prezentat și prioritățile pentru finalul acestui trimestru :

„Avem trei priorități majore pentru finalul acestui trimestru: legea preveției, legea salarizării unitare, care se va ghida după un principiu anunțat și în campanie: niciun leu în minus pentru salariile în plată. O a treia măsură este Departamentul de debirocratizare, care va funcționa la nivelul Secretariatului General al Guvernului”

Mai multe detalii despre acest subiect pe Stiripesurse.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *