Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Comunicatul președintelui CJ Neamț cu privire la taxa de intrare la Spitalul Județean Neamț

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, solicită conducerii și Consiliului de Administrație a Spitalului de Urgență Piatra Neamț să revină aspura deciziei de a taxa cu un leu orice intrare în curtea unitații medicale.

”Sper ca  cei care se ocupa de activitatea de la Spitalul de Urgență sa revină asupra acestei decizii. Nu găsesc că este normal să plătești când duci un bolnav și nu petreci mai mult de zece minute, și acelea doar în trecere, prin incinta spitalului județean. Un om care merge la spital este clar că nu se duce de amuzament, ci pentru că are o suferință sau are pe cineva în suferință pe care dorește să-l vadă. Sper ca managerul spitalului, cei din Consiliul de administrație, să țină cont de sugestia mea și să ia cea mai bună decizie, nu neapărat pentru veniturile suplimentare ale spitalului, cât mai ales pentru cetățenii județului care trebuie să fie principala prioritate pentru noi, toți”, Ionel Arsene, președinte Consiliu Județean Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *