Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Comunismul se reinventează la PNL Neamț

La lansarea candidaților PNL Neamț am văzut ce nici pe vremea PCR-ului nu se întâmpla. În sala unde s-a produs evenimentul, în mod strategic erau puși aplaudaci care au animat atmosfera pe parcursul discursului lui Laurențiu Leoreanu și de fiecare dată când se vorbea de el. Alina Gorghiu, Mugur Cozmanciuc și alți lideri PNL au părut niște nimeni în comparație cu edilul romașcan, având parte de maxim 50% din ovațiile și aplauzele de care s-a bucurat, în mod fals și aranjat cu animatori, primarul Laurențiu Leoreanu.
Pe vremea comuniștilor intensitatea aplauzelor la congrese era cam aceeași pentru toți care luau cuvântul, la PNL Neamț totul a fost dus la un alt nivel.
Probabil Leoreanu, izolat în propriul cult al personalității la Roman, a vrut să facă o demonstrație lui Gorghiu de cât de iubit este el și probabil această organizare cu animatori face parte din planul prin care Leoreanu vrea să pună mâna pe partid.
Acest mod de a anima o sală la o lansare de candidați este o rușine nu neapărat pentru PNL ci pentru orice partid și-ar permite să facă o asemenea mizerie. Am rămas oripilat să văd așa ceva tocmai la un partid de dreapta.
Nu am avut la dispoziție dotarea tehnică să putem filma toți cei 20-30 de animatori aduși pentru Leoreanu, dar unu tot am apucat să îl prindem în câteva imagini.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *