Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Concursul SVSU Neamț: Vezi echipajele din zona Roman calificate la etapa județeană

Duminică, 12 mai 2019, s-au desfăşurat etapele zonale ale concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă în Municipiul Roman şi oraşul Tîrgu Neamţ.  Activităţile au fost organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ şi primăriile celor două localităţi.

„Participarea a fost numeroasă, la competiţie fiind prezente un număr de 51 de Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă.”, transmite ISU Neamț.

Echipajele au parcurs trei probe: „Pista cu obstacole pe 100 de metri”, „Ştafeta 4×100 m” şi „Dispozitivul de intervenţie”.

După parcurgerea probelor din concurs clasamentul se prezintă astfel:

a) Zona Roman:
• Locul I – SVSU Săbăoani;
• Locul II – SVSU Botești;
• Locul III – SVSU Gherăești;

b) Zona Târgu Neamț:
• Locul I – SVSU Agapia;
• Locul II – SVSU Bârgăuani;
• Locul III – SVSU Păstrăveni.

Echipajele clasate pe primul loc, vor participa la etapa judeţeană a competiţiei.

sursa foto: ISU Neamț (Dumitrel Ungureanu&Mircea Grosu)

Aceste concursuri au ca obiective:
dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă;
– evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă;
– popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă;
– dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *