CONFERINŢA NAŢIONALĂ DE MANAGEMENT MEDICAL MODERN SECŢIUNEA MEDICINĂ DE FAMILIE 20 septembrie 2012, Centrul Providenţa, Iaşi

Vă invităm la

CONFERINŢA NAŢIONALĂ DE MANAGEMENT MEDICAL MODERN

SECŢIUNEA MEDICINĂ DE FAMILIE

20 septembrie 2012, Centrul Providenţa, Iaşi

Cu o experienţă de peste 11 ani în furnizarea serviciilor de consultanţă în domeniul comunicării directe active, prin intermediul unor instrumente de comunicare personalizate şi pliate pe nevoile clientului şi o experienţă de 5 ani în organizarea Conferinţelor Naţionale de Management Medical Modern, OAMENI ŞI COMPANII se recomandă ca fiind un promotor al comunicării interinstituţionale eficiente în domeniul medical din România.

În cadrul Programului Naţional de Management Medical Modern interacţionăm anual cu un număr considerabil de instituţii din domeniul medical din România: spitale publice si private, servicii judeţene de ambulanţă, clinici medicale, agenţii guvernamentale creând astfel o platformă eficientă de comunicare pentru membrii sistemului de sănătate românesc.

Până în prezent am organizat XIX ediţii naţionale ale Conferinţelor de Management Medical Modern, fiecare dintre acestea fiind dedicată unui subiect de actualitate pentru reprezentanţii sistemului sanitar local şi oferind oportunitatea realizării unui dialog concret şi eficient. Am abordat, pe rând, prin prisma unui management modern domenii precum: spitalele publice, reumatologie, oncologie, boli Infecţioase sau dermatologie, farma şi spitale clinici private.

Programul Naţional de Management Medical Modern pune faţă în faţă, în cadrul Conferinţelor Naţionale care îl compun, actorii principali din sectorul medical privat şi de stat, autorităţi şi specialişti în domeniu în scopul analizării deficienţelor existente şi identificării celor mai bune soluţii pentru a dezvolta sistemul medical românesc.

În a doua parte a anului 2012 vom derula o nouă serie de dezbateri între principalii actori ai domeniului medical românesc pe tema Medicinei de Familie şi a asigurărilor de sănătate, domenii vitale în condiţiile actuale de reformă şi redefinire a întregului sistem medical din ţara noastră şi a schimbărilor de fond pe care le aduce Legea Sănătăţii.

Oameni și Companii, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, vă invită la cea de-a XX-a ediție a Conferinţei Naţionale de Management Medical Modern, specialitatea Medicină de Familie, ce va avea loc pe data de 20 septembrie, la Iaşi, Centrul Providenţa.

„Conferinţele OAMENI ŞI COMPANII, organizate la nivel naţional, în domeniul Managementului Medical Modern, au devenit o tradiţie pentru cei care se străduiesc să “gospodărească” sistemul de sănătate. Vin cu interes şi cu plăcere la aceste evenimente, pentru că oferă posibilitatea de a-ţi verifica validitatea şi fiabilitatea opiniilor într-o confruntare deschisă cu specialişti în domeniu.” (Dr. Vasile CEPOI, Ministru în cadrul Ministerului Sănătăţii)

La această ediţie vor participa aproximativ 300 de persoane:

  • Medici de Familie din toată zona Moldovei
  • Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii
  • Reprezentanţi ai autorităților locale și centrale
  • Reprezentanţi ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate
  • Reprezentanţi ai Comisiei de Sănătate din cadrul Camerei Deputaţilor

 

Programul Conferinţei:

 

Joi, 20  Septembrie,  2012

 

 09.30 – 10.30     Înregistrarea participanţilor

 10.30 – 11.00     Welcome Coffee

 11.00 – 11.10     Deschiderea Conferinţei               

 11.10 – 14.30     Sesiuni de lucru

14.30 – 15.00      Concluzii. Închiderea Conferinţei              

15.00 – 16.00      Dejun Bufet

 

În speranţa că veţi găsi această propunere de interes pentru agenda dumneavoastră, vă invităm să fiţi alături de noi la această manifestare. Aşteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră.

Pentru detalii legate de participare, vă rugăm să contactaţi:

Coordonatorul Evenimentului – Alexandra Rugină, la numărul de mobil: 0734 119448 sau pe adresa de e-mail: [email protected]

 

În vederea participării vă rugăm să ne trimiteţi formularul de participare completat până la data de 3 Septembrie 2012.

Formular de participare MF Iasi- descarca PDF

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy