Consiliul Judetean Neamt si-a deschis o filiala la Bucuresti ?

Mai pe la colturi sau mai direct , dusmanii dar mai ales pupincuristii domnului presedinte al CJN , domnul Tarata , discuta aprins pe tema transportului mapei cu documente nesemnate tocmai la Bucuresti unde se afla domnul Tarata pentru ca acesta sa le semneze .
Mai pe scurt, unii dintre cei care merg la domnul presedinte si-i povestesc cum lumea comploteaza impotriva sa, vin repede si la noi si ne spun ca domnul Tarata face numai ilegalitati .
Desigur ca situatia este atat de amuzanta cand primim astfel de informatii deoarece de regula ele vin din partea unor oameni care din asta traiesc , ei trebuie sa creeze conflicte intre politicieni, ca apoi sa se duca la oricare dintre parti si sa se inroleze ca mercenar, sa manance si gura lui ceva .
Revenind la subiect, ca de obicei vom fi foarte transanti profitand de dreptul la opinie ce ni-l confera Constitutia Romaniei, dar pe langa acesta am luat si parerile celor doi vicepresedinti si cum e normal si pe a domnului Tarata .
Domnul Tarata a fost diplomat ca de obicei si ne-a explicat ca in mapa adusa la Bucuresti, esentiale erau o serie de documente suplimentare de care avea nevoie in cadrul discutiilor purtate cu cei de la ministere pe subiecte legate de sanatate si in special de drumurile judetene .
Noi, obositi sa o dam pe dupa cires cum fac colegii nostri din presa care papa miliarde de la stat, credem ca domnul Culita Tarata a decis ca tot ce se face in CJN sa fie avizat de el, iar vicepresedintii sa indeplineasca mai mult rol de mobilier, situatie nemaiintalnita pana acum , de neconceput , la limita legii si total imorala daca e sa ne gandim ca exista doi vicepresedinti care sunt cam degeab,a fara drept de semnatura si ca nu poate sa depinda un judet intreg doar de pixul domnului Tarata .
Pe langa aceast comportament de stapan de plantatie al presedintelui, totusi trebuie sa fim corecti si sa privim problema si prin ochii lui . Acest execritiu de empatie ne face sa intelegem ca el vede o alianta intre PSD-PNL-PPDD si PDL , situatie in care decat sa scape vreo smecherie orchestrata din umbra de PDL, e mai bine sa mearga masina de la CJN cu mapa pana in Siberia pe stanga daca este nevoie .
Asadar, avem de-a face cu o situatie greu de imputat vreuneia dintre parti dar din care toata lumea are de pierdut. Vicepresedintii sunt tratati ca fiind posibili tradatori de neam si interese judetene, iar presedintele e vazut ca un proprietar de judet .
Toata lumea ne va sari in cap din cauza concluziei noastre, dar ne permitem obraznicia sa facem o paralela intre acest conflict Tarata – Stefan cu celalalt conflict nemtean, Mararu – Mironescu . Pana ce nu va ceda unul dintre Tarata sau Stefan, situatia institutionala in judetul Neamt nu se va relaxa, asta daca nuva interveni statul ca si in cazul interlopilor si le „va da de lucru” la amandoi .
Uman, il intelegm pe domnul Tarata si apreciem determinarea sa in a taia tupeul unora, dar din pacate acest blocaj institutional face ca un intreg judet sa depinda de o persoana, ceea ce nu e deloc corect chiar daca ne place sau nu .
Sa vedem si opiniile celor doi vicepresedinti .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy