Constantin Holban: Acces gratuit în ștrand pentru elevi, studenți și persoane în vârstă!

holban-eticheta-1150x615Dragi romașcani,

Acesta este momentul deciziilor importante care vizează atât bunăstarea orașului nostru, cât și bunăstarea noastră, ca cetățeni. Acesta este momentul în care trebuie să ne setăm rezoluții pentru următorii 4 ani de reprezentare în Consiliul Local. Una dintre rezoluțiile mele, reprezintă demararea unor acțiuni pentru a oferi posibilitatea persoanelor în vârstă și tinerilor să aibă acces la ștrand, fără a mai achita acea taxă de intrare.

Domnul Leoreanu face o greșeală mare prin impunerea acestei taxe. Nu poți condiționa tinerii (elevi, studenți) și bătrânii în această manieră. Pentru că, ținând cont de aspectul financiar al vieții lor, există posibilitatea să realizăm că, de fapt, mare parte dintre ei nu își pot permite să meargă și să se bucure de acel spațiu pe care, chipurile, domnul primar l-a construit cu gândul la marea familie romașcană.

Domnule primar, sunteți conștient că mulți oameni care fac parte din această mare familie se confruntă cu probleme financiare serioase?

 Eu unul știu! Și mai știu și că membrii unei familii se ajută între ei, de aceea VREAU să ofer posibilitatea tinerilor și persoanelor în vârstă să aibă acces gratuit la intrarea în ștrand.

Constantin HOLBAN

Născut 22.01.1952

Absolvit:

– Liceul Vasile Alexandrii din Săbăoani

– Cursurile Şcolii de Ofiţeri de transmisiuni de la Sibiu

Am ieşit la pensie în august 1998 ca ofiţer al Armatei Române şi am intrat în societatea civilă. Sunt  fondator al Asociaţiei Roman 2000, ales şi preşedinte al Asociaţiei 48 proprietari.

Am lucrat pe proiecte europene la Biroul de Consiliere Cetăţeni care funcţionează în Roman din anul 2000. În martie 2002 s-a înfiinţat Asociaţia Naţională a Biroului de Consilieri cu 12 membri fondatori printre care şi Asociaţia din Roman, începând cu martie 2015 sunt preşedintele acestei federaţii care conţine peste 80  de ONG-uri.

În activitatea civilă am avut legătură cu oamenii, am  fost interfaţa dintre societatea civilă şi primărie pentru toate problemele (actualmente biroul unic).  Erau 7 jurişti în biroul de consiliere juridică şi lucram cu fondurile de preaderare (Phare, Sapard, Ispa).

Am lucrat şi la centrul social Integra care în 2001 a pregătit 7 cursuri de recalificare a cetăţenilor disponibilizaţi datorită restructurării economice naţionale. Aveam 21 de angajaţi în subordine.

Sunt un ONG-ist convins, de aceea cunoscând problemele cetăţenilor şi lucrând direct cu ei atât în cadrul Biroului de Consiliere Cetăţeni unde eram manager cât şi în cadrul Asociaţiei de proprietari unde avem cca. 2000 de suflete, am considerat că trebuie să fac acest pas, să intru în politică să îi reprezint pe oameni în Consiliul Local.

Am făcut foarte multe cursuri de informare, consiliere, legislaţia muncii, administraţie public locală, antreprenor pentru obiective sociale. Toate acestea sunt un atu în comunicarea şi înţelegerea cetăţeanului.

Ca şi consilier aş schimba multe. În cadrul Consiliului Local, timp de 2 ani, în special de către presă, am fost declarat cel mai combativ Consilier Local.

Consider că sunt un om care are coloană vertebrală, care a spus lucrurilor pe nume şi care s-a pregătit pentru orice şedinţă a Consiliului Local şi nu doar pentru şedinţele unde eram membru în comisii, la urbanism sau administraţie publică locală.

Toate proiectele le-am studiat, le-am analizat şi am luat poziţie unde credeam că nu este corect.

Consider că mi-am făcut treaba în Consiliul Local şi de aceea candidez pentru un al 3-lea mandat în Consiliul Local din partea PSD Roman.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy