„Continuăm modernizarea locurilor de joacă, cu parcul din strada Anton Pann!” – Leonard Achiriloaei

Pentru copiii sau nepoții noștri vara este cu siguranță timpul cel mai plăcut din an, atunci când se bucură afară, la joacă, alături de prieteni. Distracția din parcurile de joacă depinde de modul în care reușim să gestionăm și să întreținem aceste spații.

Tocmai de aceea, de anul trecut, Primăria Municipiului Roman a inițiat un program etapizat de modernizare a parcurilor de joacă din oraș, iar din acest an se va pune mai mult accent pe siguranța celor mici, construind gardul perimetral din creioane colorate realizate din lemn.

Astăzi, am fost în teren, la parcul din strada Anton Pann – aflat în proximitatea Centrului de Permanență, care în câteva zile își va schimba complet aspectul. Obiectele de joacă vor fi reparate, vor exista completări cu echipamente noi, se va monta un covor de protecție, iar întreaga suprafață va fi împrejmuită.

Aici va exista și un spațiu verde adiacent, care în momentul de față este curățat, urmând să fie montate bănci și coșuri de gunoi. În același timp, sunt prevăzute reparații la spațiul de joacă din strada Cuza Vodă – zona Biserica Armenească și amenajarea celui din strada Mihai Eminescu, aflat în spatele supermarketului. Aici, obiectele de joacă vor fi rearanjate, se va interveni la reparații și completări cu echipamente noi, se va monta în anumite zone un covor de protecție.

De asemenea, la Grădinița nr. 2 – recent reabilitată, va fi amenajat un spațiu de joacă modern, adecvat celor mici. Rămânem într-un dialog deschis și constructiv, astfel încât să îmbunătățim condițiile existente în municipiul nostru, fie că vorbim despre străzi, alei, locuri de joacă, spații verzi sau parcări!”, transmite Primarul municipiului, Leonard Achiriloaei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy