Copiii Centrului Elena Doamna au fost „iepuraşi de Paște“ pentru semenii lor

Mica dar talentata

Asistaţii Centrului de Plasament Elena Doamna din Piatra Neamţ au dat dovadă de sensibilitate şi generozitate și s-au transformat pentru scurt timp în adevărați „iepurași de Paște“ pentru alți copii aflați în dificultate.
Aceștia au mers miercuri, 27 aprilie, împreună cu reprezentanţii Asociaţiei Hara în comuna Dragomireşti, unde au vizitat mai multe familii nevoiaşe, cu mulţi copii. Asistaţii centrului şi voluntarii le-au dus celor mici hăinuţe, dulciuri, fructe, obiecte de igienă personală dar şi multe daruri create de ei înşişi, cu specific pascal. Au vrut astfel să le umple sufletele de bucurie celor mici dar si părinților cu diferite cadouri pe care le-au pregătit din ceea ce au ei, cu multă dragoste și dăruire. Acțiunea a fost una deosebit de sensibilă, copiii fiind mereu cu ochii umezi. Au schimbat impresii, s-au cunoscut mai bine și și-au promis ca se vor mai vedea. De altfel, toată Săptămâna Mare a fost în Centrul Elena Doamna una cu o încărcătură spirituală deosebită.
Copii au mers la slujbele religioase și au pregătit tot felul de daruri pentru semenii lor.
Pe de altă parte, s-au bucurat din plin și de zilele de vacanță, ei participând împreună cu membrii Asociației Hara la diverse activități specifice acestei sărbători ce au avut loc la Galleria Mall.
Surprize frumoase și ieșiri în oraș sau în natură le-au oferit și alți parteneri de suflet (Asociația Next Generation Capital, Fundația My Brother’s Keeper, voluntari) care sunt totdeauna alături de copiii Centrului Elena Doamna.

Daruri
Vine iepurasul
Bucuros de oaspeti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy