Copilă accidentată pe trecerea de pietoni – Șoferul vinovat și-a văzut de drum

La data de 14 august a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către o minoră de 14 ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier, conducătorul auto părăsind locul accidentului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un conducător auto, conducea un autoturism pe strada Smirodava, ar fi surprins și accidentat minora de 14 ani, ce se afla angajată în traversarea străzii pe marcaj pietonal, proiectând-o pe partea carosabilă, după care și-ar fi continuat deplasarea.

Polițiștii au identificat și depistat, în localitatea Trifești, persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani, din Piatra-Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy