Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Crimă pe fondul consumului de alcool. Un bărbat de 51 de ani și-a pierdut viața

Un bărbat de 51 de ani  din satul Poieni, comuna Piatra Șoimului, a fost ucis aseară ( 3 mai) de un tânăr de 18 ani din aceeaşi localitate.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în jurul orei 23:00, pe fondul consumului de alcool.

Cei doi ar fi mers împreună pentru a consuma băuturi alcoolice la un bar care era închis. La scurt timp, aceștia s-au luat la ceartă, bărbatul mai tânăr începând să îl lovească cu pumnii în zona feței pe cel mai în vârstă. Mai mult, tânărul s-a dus și a luat o coadă de topor și l-a lovit în mod repetat în cap pe bărbatul care se pare că ar fi încercat să plece. Lovituri aplicate i-au fost fatale bărbatului de 51 de ani.

„Colegii mei, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au stabilit că în jurul orei 23:00, un tânăr de 18 ani din Poieni, comuna Piatra Șoimului, ar fi lovit în zona capului un bărbat de 51 ani din aceeași localitate, până când acesta a decedat. În urma acțiunii profesioniste a polițiștilor, sub îndrumarea procurorului de caz, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost prins și reținut. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Neamț. a transmis.”, a transmis ag. șef adj. Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *