Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

CSM Roman organizează preselecție copii și juniori pentru secția Șah

Duminică, 7 aprilie 2019, începând cu ora, 10:00, CLUB SPORTIV MUNICIPAL ROMAN organizează preselecție copii și juniori pentru secția Șah.

Cei interesați vor fi așteptați în strada Ștefan cel Mare nr.246, etajul 1 (deasupra Casei de Pensii Neamț – Punct de lucru Roman, fostul Club Petrotub).

Condițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la preselecții sunt:

  • vârsta copilului cuprinsă între 5 și 12 ani.
  •  de preferat, ca nivel minim de pregătire, copilul să știe să mute piesele pe tabla de șah;
  •  acordul părintelui/tutorelui legal pentru participare și folosirea datelor cu caracter personal (se va semna la prezentarea la preselecții);

Înscrierile se vor face la adresa de email a Serviciului Competiții Sportive din cadrul C.S.M. Roman: competitiisportive@csmroman.ro și la numărul de telefon 0786.772.050.

Înscrierea se va putea face și în ziua preselecției, la locația menționată mai sus.

Activitatea de preselecție a grupelor de copii și juniori C.S.M.Roman va fi coordonată de către un instructor din cadrul Clubului.

Toate costurile pentru întreaga activitate sportivă a grupelor de copii și juniori la șah vor fi suportate de C.S.M.Roman. La preselecție sunt așteptați copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan”. La  activitățile sportive vor fi luate imagini care vor fi folosite în scopul mediatizării Clubului și sportului în general . , informează CLUB SPORTIV MUNICIPAL ROMAN

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *