„Tarata, mincinosul comunist sa vina aici sa vorbeasca cu noi !”

„Tarata, mincinosul comunist sa vina aici sa vorbeasca cu noi” au strigat protestatarii sositi la mitingul din 22.07.2013 ce viza micsorarea pretului apei potabile in Neamt .
Din pacate, in marea lor majoritate, participantii la miting nu prea stiau de ce se afla acolo. Unii credeau ca au venit sa protesteze contra scumpirii pretului apei vorbind la viitor cu toate ca scumpirea s-a produs deja . Nimeni nu a putut sa ne spuna corect cu cat s-a scumpit metrul cub de apa . Nimeni nu a stiut sa ne spuna cine aproba scumpirea apei si in general persoanele prezente nu aveau notiuni minimale despre subiectul pe care se organizase protestul, de unde putem deduce ca sarmanii oameni apasati de nevoi au fost doar o masa de manevra politica .

Pe baza confuziei totale asupra motivului protestului, desi nu cred ca asta s-a dorit, oamenii odata ce s-au trezit in fata Consiliului Judetean, stiind ca acesta este actionarul majoritar la Apa Serv, au considerat ca este normal sa vina presedintele Consiliului Judetean sa stea de vorba cu ei, mai ales ca liderul lor le spusese sa stea linistiti ca vine si domnul Culita Tarata .
Oamenii au asteptat putin dar s-au plictisit repede si au solicitat in stilul caracteristic manifestatiilor romanesti sa vina sa stea de vorba cu ei domnul presedinte Culita Tarata, ba chiar la un moment dat, un grup de protestatari s-a hotarat sa mearga peste domnul presedinte in birou, dar au fost impiedicati cu promptitudine de jandarmii prezenti .
Nu stim ce au vrut sa faca organizatorii mitingului, dar din punctul nostru de vedere, cand a inceput mitingul domnul Culita Tarata le era partener in lupta iar cand au plecat acasa era omul rau care nu a vrut sa stea de vorba cu ei .
In final, reprezentantul protestatarilor a schimbat discursul la 180 de grade, realizand ca nu e nici o sansa reala de ieftinire a apei si a pus ca primordiale niste cerinte care nu au prea multa legatura cu realitatile nemtene… ceva legat de initiative legislative de transformare a apei in aliment si de schimbare a legii legata de contorizare si alte chestii care au plictisit imediat protestatarii .
Ca sa ne dam cu parerea pana la sfarsit, credem ca domnul Tarata a vrut sa faca o miscare politica de imagine dar in final a iesit tocmai invers decat isi programase, mai ales ca presedintii de asociatii fac parte dintr-o categorie sociala recunoscuta pentru modul in care multiplica informatiile .
Desigur ca noi oferim in clipul de mai jos doar secventele edificatoare pentru acest articol, secvente pe care nu le veti vedea la vreo televiziune care papa bani de la Consiliul Judetean. Acolo veti viziona povestea adevarata si sfasietoare a oamenilor incovoiati de pretul apei care isi pun sperantele doar in domnul presedinte …. noi mai cu carcoteala, asa ca amatorii …

In linii mari, povestea cu pretul apei se cam incheie aici caci nu credem ca mai risca nimeni sa adune oameni la vreo manifestatie care sa dea prost pentru domnul Culita Tarata iar daca demersul protestatarilor are ca principal obiectiv schimbarile legislative ….. haideti sa ne vedem de treaba .
In final, ca sa fie foarte clar pentru toata lumea care fabuleaza pe pretul apei dintr-o slaba pregatire sau din rea vointa, va anuntam ca PRETUL APEI VA CRESTE IN CONTINUARE iar daca vreti detalii puteti citi aici un articol care va explica clar de ce va creste pretul, cu cat si mai ales de ce nu se poate altfel .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy