Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Culita Tarata si Omar Hayssam

Culita Tarata si Omar Hayssam - foto pamflet

Culita Tarata si Omar Hayssam – foto pamflet

Sa nu o lungim inutil si sa va prezentam un fragment interesant dintr-un articol compex realizat de cei de la ancheteonline.ro despre : „Cum a defrisat Omar Hayssam padurile Romaniei. „
In judetul Neamt, firmele lui Hayssam au defrisat ilegal paduri in muntii Ceahlau, o zona afectata grav de taierile masive de lemn, ce a provocat, dupa 2005, numeroase inundatii si alunecari de teren. De altfel, primarul din comuna Ceahlau a fost urmarit penal in mai multe dosare privind despaduririle din zona. Partas la aceste fapte ilegale, consemnate de rapoartele de la Agricultura si Mediu, a fost actualul presedinte al CJ, Culita Tarata, considerat a fi un baron al lemnului. Acesta a fost asociat cu Hayssam in mai multe firme, ei doi detinand in proprietate o fabrica de cherestea si de mobilier.
Ministerul Agriculturii si al Mediului ar trebui sa puna la dispozitia procurorilor DNA toate documentele detinute cu privire la faptele din afara legii ale lui Omar Hayssam si a complicilor sai in privinta defrisarilor din padurile Romaniei. Din pacate, nici astazi, dosare grele referitoare la acest jaf, care reprezinta peste 1 miliard de euro nu au fost finalizate. Niciun vinovat nu a ajuns dupa gratii.

Ce am mai putea noi adauga decat … Hai pa!

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *