Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cum spunea Mircea Radu? „Din dragoste”, bre!

Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Roman, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

La data de 6 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o tânără de 29 de ani, din Roman, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din Roman, care deținea ordin de protecție, se afla în incinta locuinţei concubinei sale, din aceeași localitate.

Bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Roman, care a dispus evacuarea acestuia din locuinţa comună, precum şi obligaţia de a păstra o distanţă minima de 100 de metri faţă de femeia în cauză şi locuinţa acesteia.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *