Daca mincinosii ar purta batice albe, PPDD-ul ar arata ca un partid de gaste

Am stat si am privit stupefiat conferinta de presa sustinuta de Dan Diaconescu in incercarea sa disperata de a mai prosti pe cineva . Tatal PPDD a venit si a fluturat in fata camerelor cateva hartii fara nici o stampila din care arata cum are el 45 milioane de euro prin nu stiu ce banci, dar nu spune conturile de frica hackerilor sa nu il lase sarac . Asemenea penibilitate nu am mai vazut la nici un om politic din Romania . Mai departe, acelasi fauritor de PPDD-isti a indrugat tot felul de aberatii de parca noi nu stim ca la Oltchim era vorba de o suma initiala de 45 milioane euro dupa care trebuiau platite datoriile de 800 milioane euro, bani pe care nu-i are Diaconescu nici cu tot neamul lui de la maimuta si pana in prezent .
Ne gandim cu groaza ca vin alegerile parlamentare si PPDD-ul va incerca iar sa pacaleasca electoratul nemtean cu tot felul de baliverne cum si inainte de locale ne spuneau ca ei vor sa se lupte cu ciocoii si acum sunt aliati impotriva USL .
Recomandarea publicatiei noastre catre nemteni este ca atunci cand auziti de PPDD la alegeri sa fugiti cat puteti ca in acest partid se vor ascunde pe langa mincinosii care sunt deja si toti renegatii de pe la alte partide . Cu exceptia catorva persoane PPDD Neamt , in opinia noastra , pe care am dovedit-o si sutinut-o dintotdeauna, PPDD Neamt este cel mai rau lucru pe care la patit acest judet de la al doilea razboi mondial incoace .

Satocrac Vasile

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy