Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dădea bani ca să nu fie bătut. Polițiștii l-au reținut pe agresor

foto cu caracter ilustrativ

foto cu caracter ilustrativ

Un tânăr romaşcan a fost depistat în flagrant delict în timp ce primea bani de la un alt tânăr pentru a nu-l lovi.

La data de 9 aprilie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au organizat o acţiune în care tânăr de 17 ani a fost depistat în flagrant delict în timp ce primea o sumă de bani de la un alt tânăr de 19 ani, pentru a nu-l lovi.

La aceeaşi data poliţiştii romaşcani au fost sesizaţi de către tânărul de 19 ani, din Roman, despre faptul că tânărul de 17 ani, tot din Roman, sub ameninţări îi pretinde diferite sume de bani. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în perioada ianuarie-aprilie 2019, persoana vătămată ar fi fost constrânsă prin violenţe şi acte de ameninţare cu violenţa de către tânărul de 17 ani, pentru a-i oferi sume de bani cuprinse între 20 şi 300 de lei.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore faţă de tânărul în cauză, care a fost depus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Neamţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Acesta va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *