Daniel Harpa, mesaj adresat nemțenilor: „Dumnezeu a rânduit ca o bună parte din campania electorală să fie în post”

Președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa, a amintit într-o postare făcută pe pagina sa de socializare de faptul că ne aflăm în Postul Mare și că acest lucru coincide și cu o mare parte a campaniei electorale.

Daniel Harpa este candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, iar acest lucru, din punctul de vedere electoral, vine cu încercările sale. Chiar dacă suntem în post, contrele și atacurile politice nu se opresc. Ce contează, în final, este ceea ce s-a făcut și ceea ce rămâne în urmă.

Postul Paștelui, dragii mei nemțeni, nu este doar despre mâncare, așa cum cred unii; este despre curățenia sufletească, iubire și sinceritate. Iată că, anul acesta, Dumnezeu a rânduit ca o bună parte din campania electorală să fie în post. Și oamenii știu că, mai departe de ceea ce ai în farfurie, trebuie să nu minți, să nu jignești, să nu-ți înșeli semenii cu promisiuni deșarte.

Eu, în fața lui Dumnezeu și a nemțenilor, pot vorbi despre ceea ce las în urma mea după cei 12 ani de politică. Și sunt împăcat făcând asta. Pentru că sunt credincios, îmi iubesc familia, prietenii și oamenii cărora le-am fost primar timp de 12 ani. Las în Târgu-Neamț un spital modern, blocuri noi și sute de locuințe schimbate la față, drumuri asfaltate, școli și grădinițe modernizate, parcuri, bazine de înot, iluminat și parcări.

Oare ce ar putea adversarii mei să spună că au lăsat în urma lor, fără să mintă, să jignească și să promită iluzii?! Oare ce pot spune în fața lui Dumnezeu, astfel încât să vină să vă ceară încrederea? Nimic!

Eu, Daniel Harpa, vin și vă rog să-mi acordați încredere pentru că sunt convins că peste ani voi sta în fața voastră și o să pot să vă privesc în ochi și să vă vorbesc despre ceea ce am lăsat în urma mea.

Așa să mă ajute Dumnezeu!

a declarat Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy