Daniel Vasilică HARPA, de Ziua Muncii: „Când eram la început de drum, tata mi-a zis…

 

Când eram la început de drum, tata mi-a zis să nu fug niciodată de muncă, dar să o aleg pe cea care poate deveni recompensa mea.

Am înțeles mai târziu sensul cuvintelor lui și, de atunci, în tot ceea ce fac pun suflet și toate capacitățile mele.

Răsplata mea e să-l fac pe el mândru, să fiu eu mulțumit cu mine însumi și să contribui, cât de mult pot, la această filă de istorie a orașului nostru, a județului nostru.

La Mulți Ani cu… spor la muncă și sănătate tuturor celor care muncesc!„, este mesajul transmis de către Daniel Vasilică Harpa, cu prilejul Zilei Internaționale a Muncii.

Daniel Vasilică Harpa este primar al orașului Târgu-Neamț din anul 2012, iar pe plan politic ocupă funcția de președinte interimar al Organizației județene PSD Neamț.


MÚNCĂ, munci, s. f. 1. Activitate conștientă (specifică omului) îndreptată spre un anumit scop, în procesul căreia omul efectuează, reglementează și controlează prin acțiunea sa schimbul de materii dintre el și natură pentru satisfacerea trebuințelor sale.

1 Mai e pentru și despre toți cei care muncesc, indiferent de profesie sau de spațiul în care își desfășoară activitate. La această dată, în peste 90 de ţări din întreaga lume, este serbată Ziua internaţională a muncii. În România, 1 Mai este zi liberă pentru salariați.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy