Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

De ce campania de prevenire a accidentelor provocate de scurgerile de gaze NU este eficientă (VIDEO)

Cei de la ISU, EON, DELGAZ au făcut un clip ( pe care probabil au dat și bani) în care ne transmit următoarele: dacă simțim miros de gaz să nu aprindem lumina, aragazul, să deschidem geamurile și să anunțăm pompierii sau pe cei de la gaze.

Nu știm la ce accidente și explozii provocate de scăpările de gaze au fost cei de la ISU sau de la companiile de distribuție gaz sau cât de pregătiți sunt cei care au făcut campaniile de prevenție, dar cu certitudine nu au luat în calcul declarațiile majorității victimelor care au supraviețuit și care au spus că nu au simțit niciun miros de gaz.

Nu credem că există prea mulți oameni care să simtă miros de gaz și să aprindă aragazul sau lumina. Poate doar cei care au o boală psihică. Problema adevărată, și o observăm cu toții, este că uneori gazul nu are nici un miros, semn că cei de la gaze au greșit ceva la introducerea elementului odorizant care dă acel miros înțepător.

O campanie corectă ar fi fost:

Atenție la scăpările de gaze

Atenție la scăpările de gaze

Publicată de Ziare Neamț pe Miercuri, 6 martie 2019

sursa: Ziar Piatra-Neamț

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *