Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Deputatul Ciprian Șerban: „Liberalii nemțeni aduc întăriri din alte județe să îi ajute să mintă pentru ei”

Nu e o noutate pentru nimeni faptul că angajații DGASPC Neamț nu și-au primit luni bune salariile, pe care trebuia să le asigure Guvernul României și, parțial, Consiliul Județean (CJ) Neamț. Acum însă, liberalii nemțeni caută variante pentru a minimaliza reușita CJ Neamț condus de Ionel Arsene, care a alocat fonduri pentru sprijinirea celor din Asistență Socială.

Ciprian Șerban, deputat PSD de Neamț, susține că,epuizați de propriul circ, liberalii nemțeni aduc întăriri din alte județe să îi ajute să mintă pentru ei!

Ajunși în imposibilitatea de a asigura salariile celor din sistemul de asistență socială din județul nostru pentru că au făcut vraiște în bugetul țării, liberalii nemțeni dau din colț în colț pentru a ieși basma curată. Ba, pentru reușita Consiliului Județean Neamț de a aloca fonduri aferente lunii trecute și în parte lunii octombrie, pentru funcționarea normală a acestui sistem, aceiași liberali ticăloși caută soluții de a o minimaliza”.

Mara Calista, ce provine din alt județ și acum este candidat PNL Neamț la Camera Deputaților, a afirmat recent faptul că Ionel Arsene minte și că Guvernul este cu plătile la zi pentru angajații din sistemul de asistență socială.

Mai nou, în apărarea celor de la Neamț vine o candidată adusă de departe (Mara Calista- n.red.) pentru a primi, prin votul nemțenilor, un mandat de demnitar. Bine ați venit în Neamț stimată doamnă! Greu de crezut că în perioada acestei campanii veți reuși să aflați toate problemele județului, căci cu siguranță după momentul 6 decembrie nu veți mai călca pe aici! Deocamdată ați început prost! Susțineți aberații pe tema acestui subiect atât de dureros și vă ascundeți minciunile după numere de legi, ordonanțe, cifre, etc! Anual, conform legislației în vigoare, de la bugetul de stat se asigură fonduri copiilor și adulților instituționalizați, acoperindu-se o parte dintre cheltuielile necesare. De fiecare dată, Consiliul Județean a suportat diferența necesară, ceea ce s-a întâmplat și în 2020. Astfel, dintr-un necesar pe anul curent de la bugetul de stat de 85,7 milioane de lei, Guvernul PNL a alocat doar 53,9 milioane de lei. De la bugetul județului s-a contribuit cu 54,64 milioane de lei„, explică deputatul PSD, Ciprian Șerban.

Amintim că, pe lângă nevoile angajaților de zi cu zi și protestele făcute pentru a fi plătiți pentru munca depusă, CJ Neamț a înaintat către Guvern și Ministerul de Finanțe nu mai puțin de patru adrese în această speță.

„Vă recomand să lăsați campania electorală! Câtă vreme voi mințiți, circa 1.400 de nemțeni (salariați centre copii, centre adulți, asistenți maternali și aparat propriu al DGASPC) își fac griji pentru ziua de mâine! Și-i ia cu frig, gândindu-se la voi!„, a conchis Ciprian Șerban.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *