Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Deputatul Dănuț Andrușcă: “Părintele Iustin Pârvu este nemuritor în conștiința mea”

Dănuț Andrușcă, deputat de Neamț, s-a numărat printre credincioșii care au ajuns astăzi la Mănăstirea Petru Vodă din județul Neamț.
Acesta a participat la Sfânta Liturghie, și mai apoi la parastasul săvârșit la împlinirea a șapte ani de la trecerea la cele veșnice al părintelui arhimandrit Iustin Pârvu. “Am trăit momente de mare încărcătură spirituală, căci, părintele Iustin Pârvu, la fel ca și Ilie Cleopa sau Arsenie Boca, a fost unul dintre marii Duhovnici ai României. Deși au trecut șapte ani de când a plecat la Domnul, părintele Iustin rămâne nemuritor în conștiința mea și a altor mii de români creștini, prin lecțiile de viață și învățăturile sale pline de folos. Dumnezeu să îl odihnească în pace! De acolo, de Sus, sunt convins că părintele Iustin Pârvu ne veghează pe noi toți și ocrotește poporul român!”, a declarat deputatul Dănuț Andrușcă.
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *