Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Deputatul Laurențiu Leoreanu, mesaj la început de an școlar

„Un nou an școlar plin de bucurie și speranță, se așează în fața noastră sub zâmbete de copii frumoși! Ca profesor, simt mereu o mare emoție în astfel de clipe și retrăiesc vibrația sufletească a acestui moment! Nu am reușit să fiu fizic alături de toți astăzi, participând la festivitățile organizate la Colegiul Tehnic ”Miron Costin”, Colegiul Național ”Roman Vodă”, de care mă leagă atâtea amintiri ca profesor și elev, Colegiul Tehnic ”Petru Poni”, Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” – unde am luat parte la festivitatea de dezvelire a bustului marelui domnitor Al.I. Cuza – primul reformator al învățământului public din România, dar gândurile mele au fost calde alături de toți cei care azi trăiesc cu drag deschiderea unui nou drum!

Mult succes le doresc tuturor – copii, părinți, cadre didactice, personal auxiliar și nedidactic – un an școlar plin de împliniri și satisfacții profesionale!”, a transmis deputatul Laurențiu Leoreanu.

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *