Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Despre avaria la alimentarea cu apă potabilă de pe B-dul Republicii din Roman

La Roman a avut loc o avarie serioasă care a și fost exploatată politic de USR, probabil știind că aceste avarii din Roman sunt efectul, cauza fiind faptul că administrația PNL/PDL a refuzat să schimbe conductele și acestea, fiind depășite, cedează una câte una.

Avaria de la Roman ar trebui să fie o bucurie pentru romașcani și nu glumim. Este o minune faptul că Romanul are acum doar o singură avarie și nu este plin de avarii. La fel este o minune faptul că nu se dă apă potabilă doar 2 ore pe zi la Roman.

Adevărul ascuns de romașcani este că țevile de alimentare sunt ale municipiului Roman, nu ale ApaServ iar oamenii sunt manipulați încontinuu că e vina ApaServ. Oamenii nu știu că municipalitatea a cheltuit banii pe alte nebunii în loc să schimbe țevile acum mulți ani. Din acest punct de vedere Romanul este o bombă cu ceas. Doar faptul că pe vremea comuniștilor s-au făcut țevi de calitate care rezistă mult după ce li s-a terminat durata de viață mai face ca la robinetele din Roman să mai curgă apă.

Pentru romașcani am făcut tot posibilul să aflăm de la ApaServ despre ce e vorba, deoarece la Roman nu mai este dispecerat ApaServ. Acesta a fost transferat la Piatra-Neamț la solicitarea primarului Romanului.

Referitor la avaria din Municipiul Roman de pe Bd Republicii, comunicam urmatoarele: La deplasarea în teren s-a constatat ca avaria este în dreptul blocului 56 de pe b-dul Republicii. Interventia pentru remedierea avariei este complexa fiind necesara atat asistenta tehnica de la ceilalti furnizori de utilitati (EON energie electrica, TELEKOM, Delgaz grid) cat si avizele necesare pentru sapatura. Ca urmare, interventia este programata pentru ziua de 08.02.2021 incepand cu ora 08.00. Alte decizii cu privire la remedierea avariei vor fi luate in cursul zilei de 08.02.2021, in functie de natura avariei si dupa stabilirea solutiei tehnice de remediere, respectiv dupa efectuarea sapaturii.” a declarat reprezentantul Apa Serv.

Dragi romașcani. Presa de acolo e mai gingașă la a vă spune lucruri care dezavantajează primăria. Când se mai sparge câte o țeavă, puneți mâna pe telefon și interesați-vă cine e proprietarul țevii și când avea obligația să o schimbe. Obțineți acest răspuns… restul sunt doar povești de adormit romașcanii…

Iosub Robert

sursa foto

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *