Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Diana-Maria Hușanu va reprezenta Colegiul Național „Roman Vodă” la etapa națională a Concursului „Alege! Este dreptul tău!”

Diana-Maria Hușanu va repezenta Colegiul Național „Roman Vodă” la etapa națională a Concursului „Alege! Este dreptul tău!”, care se va desfășura în județul Constanța, în luna iunie 2019.

Sâmbătă, 30 martie 2019, la Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Piatra-Neamț s-a desfășurat etapa județeană a Concursului „Alege! Este dreptul tău!”, pe teme de protecția consumatorului. Acest concurs este organizat de Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Autoritatea pentru Protecția Consumatorului.

Pentru acest an, tema a fost: Informarea completă, corectă și precisă a consumatorilor.

La etapa județeană s-au calificat 13 elevi de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Roman, Colegiul Tehnic „Ion Creangă”, Tg. Neamț, Liceul Tehnologic Economic-Administrativ, Piatra-Neamț, Colegiul Național ”Roman Vodă”, Roman, Colegiul Tehnic „Danubiana”, Roman, Liceul Tehnologic „Gh. Ruset Roznovanu”, Roznov, și Liceul „Carol I”, Bicaz.

Din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Neamț au participat doamna cms. superior Nicoleta Nica și doamna cms. superior Elena Michiușcă. Societatea civilă a fost reprezentată prin domnul Iuliean Popa de la Asociația de Consumatori „Protect and Justice”. Din partea Inspectoratului Școlar Județean Neamț a participat domnul profesor Viorel Ciurlea, director al Palatului Copiilor Piatra-Neamț.

În conformitate cu Regulamentul concursului „Alge! Este dreptul tău”, elevii care au obținut cele mai mari punctaje, prin însumarea notelor de la testul grilă și de la eseu, vor participa, în luna iunie 2019, la etapa națională, care se va desfășura în județul Constanța.

Elevii Alui-Ioan Radu-Florin, de la Liceul ”Carol I”, Bicaz, și Hușanu Diana-Maria, de la Colegiul Național ”Roman Vodă”, Roman, vor participa la etapa națională a acestui concurs școlar.

Au fost oferite premii și diplome din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Neamț și Asociației de Consumatori „Protect and Justice” Piatra-Neamț.

Felicitări elevilor și cadrelor didactice care au participat la această competiție!

Informații furnizate de prof. Ioan Romeo Roman, inspector școlar
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *