Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

DIICOT, cu ochii pe distribuitorii de droguri din Neamț

La Tribunalul Neamț, judecătorii au decis zilele trecute arestarea preventivă a mai multor inculpați acuzați de DIICOT pentru constituirea de grupuri infracționale organizate specializate pe distribuția de droguri în Neamț.

”Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: -V. S. C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 alin.1 Cod penal, efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de actele normative în vigoare, fără a deţine autorizaţie, în formă continuată, […] pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.03.2019 şi până la data de 31.03.2019. V. E., V. V., D. R. I., I. R. A., cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat […], efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de actele normative în vigoare, fără a deţine autorizaţie, în formă continuată […], pe o perioadă de câte 30 de zile, începând cu data de 02.03.2019 şi până la data de 31.03.2019. D. V. B., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat […] efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de actele normative în vigoare, fără a deţine autorizaţie, în formă continuată […] trafic de droguri de risc, în formă continuată […] deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu […] şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor […] pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.03.2019 şi până la data de 30.03.2019.”

 „Dispune arestarea preventivă a inculpatului G.B.I. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, […] şi de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de actele normative în vigoare, fără a deţine autorizaţie, în formă continuată […] pe o perioadă de 30 zile, de la data de 03.03.2019 până la data de 01.04.2019.”

Sentințele pot fi citite integral aici și aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *