Directorul spitalului, domnul Lazăr a fost demis

lazar-demis

Directorul spitalului, domnul Lazăr a fost demis la nivelul CJN, actele urmând să ajungă și la spital. Desigur că demiterea s-a produs în același mod în care a fost ”înscăunarea”, adică prin decizia luată de niște oameni politici, mai precis de președintele Consiliului Județean Neamț. Demiterea a fost la fel de subțire argumentată la fel cum a fost și simulacrul de concurs prin care Lazăr a ajuns manager, deci nu vedem nici un motiv pentru care i-am plânge de milă managerului pe care și noi și organele de cercetare penală îl suspectăm de fapte cu caracter penal.
Noul director care va fi pus interimar se pare că este domnul Juncu, restul echipei de conducere rămânând deocamdată pe poziții până ce următorul manager pus prin concurs își va lua funcția în primire.
Consiliul Județean Neamț dorește să organizeze foarte repede noul concurs pe care noi îl vom urmări cu mare interes, iar în cazul în care se va face iar un simulacru de concurs ca să numească vreun vasal al PSD-ului, nu vom evita să tratăm subiectul cu aceeași virulență ca atunci când actualul director a fost împins pe funcție de UNPR. Mai mult de atât, acum vom avea ocazia cu toții să vedem dacă liderii PSD sunt atât de infatuați încât să nu miroase oportunitatea preelectorală de a organiza un concurs pe bune la spital și de a lăsa sa ajungă manager un om cu adevărat capabil și greu de prins de nas și ,slavă Domnului, spitalul e plin de medici foarte capabili ca manageri, de care nu am auzit niciodată spunându-se ceva de rău.

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy