Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Domnule senator Țapu de la PNL, cum e cu coșmarul copiilor din Neamț?!

Acum un an de zile, senatorul PNL, Țapu Eugen, un om deosebit, care poate să vorbească o oră fără să spună nimic, declara: „…început de an școlar ce ar trebui să fie o bucurie pentru mii de copii din județul Neamț, devine un coșmar…. DSP nu a avizat sanitar 33 de unități școlare, 7 școli nu au aviz de securitate la incendii, iar 58 unităţi şcolare au toaleta în curte…..PSD Neamț ar fi trebuit să facă mult mai multe pentru școala nemțeană…. dezinteresul pentru acest domeniu este maxim, din partea unor politicieni care nu iubesc școala, elevii, nu iubesc educația”

Iată că a trecut aproape un an de atunci și partidul domnului senator Țapu e la guvernare, PNL Neamț și-a numit propriul om la conducerea Inspectoratului Școlar Neamț, și-a pus prefect, director la Direcția de Sănătate Publică Neamț și tot ce mai voia sufletul lor politic, dar nimic din ceea ce numeau ei „coșmarul” elevilor nu s-a schimbat. Cum s-au văzut cu sacii în căruță, cum au uitat de cele 58 de școli fără toalete și de toate celelalte probleme pentru care dădeau vina pe PSD.

Păi bine, domnilor liberali, e rău cu PSD, dar de 10 luni de zile aveți guvern, prefecți și directori la toate instituțiile deconcentrate și nu ați făcut nimic. De aproape un an nu ați făcut nici măcar cât făcuse m**e PSD într-o săptămână…

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *