Două accidente pe același drum, la câteva minute distanță (E85 – Neamț)

La ora 08:42, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în comuna Secuieni.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman.
În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și o autoplatformă care transporta două utilaje. Cele două autovehicule, în care se aflau 5 persoane, au părăsit partea carosabilă.
Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele s-au autoevacuat. Acestea au fost asistate medical de echipajele medicale dar au refuzat transportul la spital.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Pe timpul acestei misiuni, a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau doar conducătorii auto.
Un bărbat de 25 de ani ce prezenta traumatisme, a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la CPU Roman. Celălalt conducător auto, un bărbat de 36 de ani a fost asistat de echipajul SMURD EPA deoarece a suferit un atac de panică.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Astăzi, 18 mai, în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, pe când desfășurau activități de dirijare a traficului rutier pe DN2-E85, cu privire la un eveniment rutier în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea, pe același sector de drum, a unui alt eveniment rutier.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 36 de ani, din Roman, conducea o autoutilitară pe DN2-E85, în localitatea Secuienii Noi, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Roman, care se deplasa în fața sa.

În urma evenimentului a rezultat rănirea tânărului de 25 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis insp. Ciofu Ramona

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy