Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dr. Alexandru Juncu, manager interimar la spitalul județean

juncu

Conform unei dispoziții a președintelui Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, doctorul Alexandru Juncu a fost numit în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Decizia vine ca urmare a demiterii doctorului Ioan Lazăr din funcția de manager.

„În data de 3 martie 2016, Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a adoptat Hotărârea nr. 6, prin care propune încetarea Contractului de management nr. 10503/20022 din 28 august 2013, în baza prevederilor art. 23, coroborate cu cele ale art. 22, lit. „k» din contractul de management. Am ținut cont de respectiva hotărâre a Consiliului de Administrație și am apreciat ca fiind necesară încetarea contractului de management, încheiat între Consiliul Județean Neamț și domnul Ioan Lazăr, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, emițând o notificare în acest sens, care a fost transmisă către cel vizat de respectivul document“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *