După circul PNL Roman cu gălețile, Ionel Arsene îl dă ca exemplu pe liberalul Carabelea pentru finanțarea reabilitării rețelei de apă: „Voi sunteți sănătoși?”

După circul liberalilor de la Roman cu niște găleți goale puse pe treptele prefecturii și după boicotul liberalilor din ședința de CJ Neamț din 27 octombrie, boicot prin care au refuzat să voteze proiecte inclusiv cele în sprijinul copiilor cu nevoi speciale, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a avut câteva cuvinte de spus la finalul ședinței.

Criza apei din Roman este bine știută și afectează în mod real și profund populația municipiului. Dacă la Piatra-Neamț primarul liberal a înțeles că responsabilitatea reabilitării rețelei vechi de apă este în propria curte, nu a ApaServ, la Roman de ani de zile populația este intoxicată și mințită de administrația liberală care nu a făcut absolut nimic pentru înlocuirea rețelei de apă. Intoxicarea a continuat și pe 27 octombrie, sub directa coordonare a șefului liberalilor de la Neamț, liberali care, deși sunt la guvernare, se comportă ca și când ar fi în opoziție și nu au pârghii să rezolve problemele oamenilor.

Nu credem că e o acțiune cu care să mai poată fi prostiți nemțenii atât de ușor ca pe timpul când cerul era portocaliu prin județ, dar fiecare este liber să acționeze după cum consideră. Desigur, consecințele se vor vedea peste vreo 2 ani la urne.

„Vă faceți de râs, oameni buni! Am văzut astăzi, au venit unii prin fața Consiliului Județean, cu niște găleți roșii, îmbrăcați… nici nu știu ce voiau.

Rețeaua de infrastructură de apă din Roman aparține municipiului Roman. Sunt corect și spun un lucru corect. Felicit primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, care a alocat bani și face investiții semnificative în rețeaua de apă și canalizare din Piatra-Neamț pentru că infrastructura este a UAT-ului!

Veniți de la Roman să faceți protest cu găleata în mână… Voi sunteți sănătoși? Un deputat, un senator, un secretar de stat fără atribuții, puneți mâna pe treabă, putorilor, și lăsați maimuțăreala prin fața instituțiilor că n-ați făcut nimic de când sunteți la guvernare!

Puneți mâna pe treabă și schimbați infrastructura de apă din Roman și dați apă la oameni! Și dacă vine Apa Vital de la Iași, tot prin țevile alea bagă apă care vor crăpa într-o zi toate. Nu intră apa în casă la oameni prin aer!

Puneți mâna pe treabă și lăsați maimuțăreala că s-a săturat lumea asta de voi. N-ați făcut nimic în județul ăsta.

Am văzut o poziție corectă, și iarăși sunt corect, la viceprimarul din Roman, Samson, de la USR. Un om care, sincer, îl văd pus pe treabă acolo. Singurul care face treabă în primăria Roman. Și dacă se sparge o țeavă, se duce acolo, încearcă să găsească o soluție, pentru că el știe că treaba e a lor, a primăriei, nu a ApaServ.

Nu încercăm să lăsăm odată maimuțăreala asta, prin conferințe de presă, și să facem treabă? Lumea se uită la noi.”, a declarat Ionel Arsene, la finalul ședinței.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy