Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Echipă completă la CJ Neamț: Avem administrator public al județului și manager nou la Spitalul Județean de Urgențe Piatra-Neamț

Două funcții importante în județul Neamț au fost ocupate oficial prin concurs. Este vorba despre funcția de administator public al județului Neamț, în cadrul Consiliului Județean Neamț și despre funcția de manager al Spitalului Județean de Urgențe Piatra-Neamț, instituție subordonată Consiliului Județean Neamț.

Cătălin Chiței a fost desemnat noul administrator public al județului Neamț. Acesta a fost admis la concursul pentru ocuparea funcției cu un punctaj final de 89.83 puncte, fiind de altfel și singurul participant.

Prin funcția sa, Cătălin Chiței va activa în cadrul Consiliului Județean Neamț și va trebui să se asigure de buna funcționare a județului și creșterea peformanței acestei instituții. Ușa administratorului public este deschisă pentru toți oamenii din județul Neamț.

Administratorul public trebuie să îndeplinească mai multe obiective și o serie de indicatori de performanță, dintre care menționăm creșterea încasărilor veniturilor instituției, creșterea fondurilor nerambursabile atrase, reducerea cheltuielilor, realizarea la timp a investițiilor, asigurarea funcționării Sistemului de Management al Calității.

„Am încredere că experiența și viziunea sa vor contribui esențial la îmbunătățirea activității Consiliului Județean și îmi va fi un sprijin de nădejde în implementarea tuturor proiectelor pe care le-am gândit pentru județul nostru. Bun venit în echipă iar activitatea și reușitele tale să fie în folosul nemțenilor!”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

„Mă bucur că am reușit, chiar nu la prima încercare, să obțin poziția de administrator public al județului. Îmi doresc ca experiența pe care am acumulat-o în anii în care am activat ca administrator public în două comune ale județului să ne ajute să generăm rezultate notabile în ceea ce înseamnă dezvoltarea județul Neamț și creșterea calității vieții în domeniile în care avem posibilitatea să intervenim. Îi mulțumesc și pe această cale domnului Președinte Arsene pentru încrederea cu care mă onorează în acest moment important pentru viitorul meu profesional.”, declarat pentru publicația noastră noul administrator public al județului Neamț, Cătălin Chiței.

 

Dr. Codruț Munteanu, din București, medic primar chirurg, doctor în științe medicale, este câștigătorul concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Astăzi, la Consiliul Județean Neamț, renumitul chirurg a semnat contractul pentru mandatul de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

„Sunt convins că am în acest remarcabil om al sănătății românești un adevărat partener, un bun colaborator, alături de care voi găsi cele mai potrivite soluții pentru rezolvarea problemelor celei mai mari unități sanitare din județ! Vreau să îl asigur și pe această cale pe noul manager că îi voi fi alături în toate proiectele sale profesionale, în calitate de președinte al Consiliului Județean și îl voi sprijini pentru că amândoi avem același scop: să facem din Spitalul Județean o unitate de elită în țară! Îi doresc succes în tot ceea ce va întreprinde pentru binele pacienților și al angajaților spitalului!”, a declarat Ionel Arsene.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *