Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Eclipsă de Soare – 26 februarie 2017, 16:58, ora României

eclipsa

Astăzi, 26 februarie, la 16:58 ora României va avea loc ce-a de-a doua eclipsă din 2017, eclipsa de Soare în Pești, la Luna nouă. Prima eclipsă din acest an a fost eclipsa de Lună în Leu, pe 11 februarie 2017.

O eclipsa de Soare are loc în momentul de Lună Nouă atunci când Soarele și Luna ocupa același grad zodiacal în apropierea unui Nod Lunar. Eclipsa nu va putea fi vizibilă în România, ci doar în Africa, America de Sud, Atlantic și zonele învecinate. Datele astronomice arată că eclipsa va începe în Pacificul de Sud, va tranzita Chile şi Argentina, apoi Atlanticul de sud, şi se va încheia în zona sudică a Africii. Durata totală a eclipsei va fi de 44 de minute. Este o eclipsă incompletă de Soare

Deși eclipsa de Soare nu va putea fi văzută în România, astrologii spun că aceasta ne va influența în sensul că orice Lună nouă și eclipsa de Soare reprezintă sfârșitul și începutul unui ciclu. Pe parcursul acestui moment astral, este bine să avem o alimentație echilibrată, să ne odihnim și să practicăm meditația, eclipsa fiind un prilej de progres spiritual. Eclipsa de Soare în Pești va accentua emoțiile, imaginația, intuiția, preocuparile creative, ocolirea situațiilor dificile, compasiunea, dorinta de a ajuta.

Mai multe detalii pentru zodii aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *