Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elevi în stagiu de practică la Jandarmeria Neamț

Începând de astăzi, 18 mai, 9 elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Petru Rareş” Fălticeni execută un stagiu de practică cu durata de 11 săptămâni la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamț.

Elevii jandarmi aflați în practică au fost admiși în urma sesiunii de examene din luna ianuarie 2020, când peste 60 de tineri nemțeni și-au încercat șansele pentru o carieră în Jandarmeria Română.

În perioada 18 mai  – 31 iulie 2020, elevii vor fi planificaţi în misiuni specifice în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică și de pază şi protecţie instituţională.

 „Tinerii jandarmi își vor defășura activitatea însoţiţi şi îndrumaţi tot timpul de tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională, care îi vor ajuta să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice prevăzute în actele normative prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren. Mult succes în activitatea de pregătire!”, a transmis IJJ Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *