Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elevi și profesori angrenați într-un proiect de protejare a mediului, în vizită la Primăria municipiului Roman

Primarul Lucian Micu a primit vineri, 5 aprilie,  vizita unei delegații dintr-un program Erasmus, din care face parte și Școala „Vasile Alecsandri”. La primăria au poposit  elevi și cadre didactice interesate să protejeze mediul.

La Roman, s-a organizat un Congres Școlar pe probleme de mediu, la care au luat parte 24 de copii și 10 profesori din Spania, Polonia, Italia, Macedonia, dar  și 3 cadre didactice și 24 de copii romascani.

„Mă bucur să văd că începe să fie dezvoltată o reală preocupare pentru mediul înconjurător, iar asta înseamnă că și noi, ca oameni, conștientizăm că natura ne este prietenă[…] M-am bucurat că și elevii clasei a II-a C, de la Școala <Alexandru Ioan Cuza>, coordonați de profesorul Cristina Samson, au oferit un exemplu pentru noi toți în ceea ce privește grija pentru verde și, din proprie inițiativă, au curățat și înfrumusețat un părculeț din oraș. Bravo lor și cinste celor care le vor aprecia munca și, dacă nu le vor urma exemplul, vor face astfel încât să păstreze ceea ce s-a făcut.”, a menționat primarul Lucian Micu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *