Espresso vodka

Un ristretto cremos poate fi acoperit cu spumă densă de lapte în așa fel încât să fie transformat în latte macchiato, flat white sau cappuccino. În momentele critice însă, îl corectăm cu distilate. Dacă spunem despre cafea că nu tolerează realitatea luând diferite forme, absolut tot ce ne imaginăm ar putea fi transformat în realitate?

Disponibilitatea Rusiei de a amenința cu un război este privită de comunitatea internațională ca fiind o gafă sumbră ce a schimbat ireversibil imaginea regimului politic de la Moscova. Rușii tânjesc după stilul de viață european și după 2000 și-au cheltuit majoritatea banilor pe călătorii în străinătate și produse occidentale, cei cu posibilități cumpărând proprietăți scumpe pe bătrânul continent.

Imediat după intrarea României în UE, în cadrul conferinței de securitate de la Munchen din februarie 2007 președintele rus a susținut o prelegere despre renașterea țarii pe care o conduce, subiectul abordat fiind în afara contextului respectiv. Anul următor a devenit instantaneu protectorul Abhaziei și Osetiei de Sud, mutând armata în Georgia. Principala problemă ridicată și atunci era legată tot de aderarea la NATO.

Actualmente perspectiva unei ocupări forțate și a unui război sângeros în mod sigur a fost evaluată de către diplomații și oamenii de afaceri ruși în primul rând analizând consecințele dezastruoase.

Restricțiile importurilor, prăbușirea economică instantanee, blocarea aeroporturilor și a transportului internațional ar atrage ștergerea oricărei urme a bonității și respectului. Elita rusească nici măcar nu concepe posibilitatea unor asemenea consecințe și se consideră în acest moment pe un tărâm al inimaginabilului. Compromisurile politice și morale făcute pentru acumularea averilor ascunse în Europa se vor dovedi inutile în cazul războiului, aceștia pierzând tot.

De multe ori cei pe care-i dorim a face parte din propria poveste reprezintă numai capitole sau doar pagini. Pentru a trăi creativ frica eșecului și îndoiala față de propriile acțiuni trebuie eliminate, iar greșelile privite ca rezultate nedorite ale unor încercări.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy