Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

”Eu NU votez!”; ”STOP VOT ! NU VOTA ! DE CE ALEGERILE TREBUIE BOICOTATE”

vot

Mai mulți cetățeni cu drept de vot au decis să boicoteze alegerile. Care sunt motivele pentru care fac aceste lucruri, le puteți citi mai jos în cadrul unei scrisori semnate și asumate pe care am primit-o la redacție din partea unui cetățean care nu face parte din niciun partid și dintr-o postare trimisă tot pe adresa redacției.

”Eu NU votez!”

Cine sunt eu? Sunt “nimeni”. De fapt chiar nu contează cine sunt. Sunt exact ca și tine, un simplu cetățean al României cu drept de vot. Numai că eu, duminica aceasta (11 Decembrie 2016) ALEG să NU votez pentru că am și dreptul acesta dea spune NU! Nu sunt de acord cu nici un candidat și chiar nici unul nu mă reprezintă.
M-am săturat să fiu nevoită să votez cu “răul cel mai mic” sau cu vreun clovn care mă minte cel mai frumos.
M-am săturat să văd cum partidele politice de 27 de ani produc numai scursuri penale convertind pe oricine la sistemul lor infect în care “interesele partidului” primează oricăror interese naționale, cum fără scrupule distrug, vând și jefuiesc această minunată și bogată țară și înjosesc poporul tot mai mult. Iar noi tăcem, îndurăm, strângem cureaua și ne rugăm în biserici să primim îndurare căci poate suntem prea păcătoși.
Nu candidează doar penali. Candidează și independenți care promit marea cu sarea. De fapt ei fac ORICE să ajungă pe lista de candidați și să fie votați. Puțini votanți știu că acești independenți trebuie să facă serioase compromisuri financiare și morale pentru a avea cumva vreo șansă în Parlament deoarece sistemul de candidatură este astfel conceput să-ți fie imposibil în mod cinstit să îndeplinești toate condițiile. Majoritatea sunt finanțați de organizații străine care numai interese național românești nu au.
Tot sistemul este îmbibat de corupție, mafie pe toate planurile. Nu mai contează cu cine votezi, contează doar că ei ți-au înregistrat votul prin care tu de fapt le dai voie să fure în continuare. Conform sistemului de vot, cine deține monopolul politic, acela va avea reprezentanți la număratul voturilor și la fraudarea lor.
Mai toate sistemele în frunte cu sistemul politic actual din România necesită serioase schimbări de structură prin care cei care nu ne mai reprezintă să fie eliminați, prejudiciile recuperate și starea națiunii îmbunătățită. Ca alternative ar fi democrația directă sau meritocrația. România are nevoie de o resetare, de un nou început unde nu ne vom mai repeta greșelile.
Aleg să boicotez aceste alegeri pentru că e dreptul meu să NU mai accept trădători, penali și străini să-mi decidă viitorul.

Cu stimă
Ioana Destro – o româncă solidară cu românii care au o conștiință.

NOI NU VĂ MAI VOTĂM, NOI NU VĂ MAI VREM !

STOP VOT ! NU VOTA ! DE CE ALEGERILE TREBUIE BOICOTATE
1. Nu mai cred in democraţia reprezentativă (politicienii decid unilateral, fără a consulta cetăţenii, soarta noastră şi a copiilor noştri).
2. Orice „ai alege” este dintr-o listă validată de stăpânii României (două sau mai multe marionete, care vor face legi pentru străini, altfel nu ar ajunge la putere).
3. Un patriot nu va putea candida niciodată, deoarece televiziunile permit doar accesul gangsterilor mafiei locale şi internaţionale. Deci cum poate acest popor să-şi cunoască patrioţii dacă aceştia nu au „intrare” în mass-media?!
4. Rezultatul final va fi acelaşi, de 26 ani. Un guvern PSD-ALDE-PRU-UNPR sau un guvern PNL-PMP-USR-ANR. Deci care e schimbarea?!
5. „Aleşii” (politicienii vechi sau noi) nu vor accepta consultarea cetăţenilor, vor decide în continuare unilateral, vor vota legile pe care le cer cei care i-au propulsat la putere (istoria de 26 ani, o spune).
6. Votul nul este cea mai sublimă farsă. Va relegitima actualul sistem.
Neparticiparea la vot va fi un dezastru pentru clasa politică! Neparticiparea la vot demonstrează faptul că nu avem pe cine să votăm. Mecanismul lor se oprește dacă nu mai votați, nu vor mai putea spune că ne reprezintă. Absența la vot este singura modalitate în care frauda electorală poate fi dovedită. Dacă apari în registrul de vot ca prezent înseamnă că cineva a votat în locul tău. Dacă mergi la vot nu o să ai certitudinea că votul tău a fost validat, poate a fost înlocuit sau anulat prin aplicarea unei ștampile suplimentare. Ei au nevoie doar de prezență, de numărul de voturi, nu contează ce votezi tu! Nu mai vrem Democrație reprezentativă ci Democrație directă, PARTICIPATIVĂ, să ne alegem cei mai buni şi patrioţi profesionişti în fruntea ţării, să ne votăm noi legile importante (Meritocrație) !

Nota redacției: Noi suntem pentru participarea la vot, dar opinia publicației noastre este una minoritară, deoarece de la alegerile trecute e clar că mare parte dintre oameni au ales să nu mai participe la vot. Ne place sau nu, opiniile de mai sus venite pe adresa redacției sunt opiniile majorității.

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *