Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Evaluare 2019: Copiuța l-a dat afară din examen

Astăzi, 20 iunie, între orele 9:00-11:00, absolven’ii claselor a VIII-a au susținut proba scrisă la disciplina matematică, în cadrul Evaluării Nationale.

În judetul Neamț au fost înscriși pentru susținerea examenului de Evaluare Natională 4.163 de elevi. Pentru susținerea probei de matematică au fost prezenți 4098 de elevi și s-au inregistrat 64 de elevi absenți.

În această etapă a examenului de Evaluare Națională, la nivelul județului Neamț au fost înregistrate șapte cazuri speciale, care au necesitat adaptarea conditiilor de examen, conform metodologiei în vigoare. A fost eliminat un elev din cauza nerespectării procedurilor de examen.” a precizat inspectorul școlar general adjunct prof. Ioan Milea, președintele Comisiei județene de Evaluare Națională Neamț.

Elevul eliminat, care susținea proba la matematică la Colegiul Național „Roman Vodă” din Roman”, a fost prins cu o fițuică.

Mulțumim Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț pentru sprijinul acordat unităților școlare din zonele afectate de ploi, în vederea asigurării prezenței elevilor la examen.”, a mai transmis inspectorul școlar general adjunct prof. Ioan Milea.

Primele rezultate ale examenului vor fi comunicate marţi, 25 iunie, până la ora 12:00, iar contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *