Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Explozie într-un bloc din municipiul Roman. Un bărbat a fost ars pe aproximativ 30 % din suprafaţa corpului

Un bărbat din Roman a fost grav rănit (fiind ars pe aproximativ 30 % din suprafaţa corpului)  în această dimineaţă, în urma unei explozii produse într-o garsonieră.

Explozia s-a produs în jurul orei 6:00, într-o garsonieră situată pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Roman şi nu a fost urmată de un incendiu.
La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu nouă subofiţeri.

Potrivit ISU, un bărbat de 41 de ani a suferit arsuri pe aproximativ 30 % din suprafaţa corpului, fiind preluat de echipajul SMURD şi transportat la spitalul din Roman pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, după primele verificări, nu a fost afectată structura de rezistenţă a blocului, ci numai uşa şi geamurile.

Garsoniera se află la parter, într-un bloc cu 4 etaje. La sosirea echipajelor de intervenție, erau autoevacuate 8-10 persoane care nu au necesitat asistență medicală. S-a procedat la verificarea întregului bloc și nu s-au constatat probleme la alte apartamente.

Cauza o constituie acumularea de gaz și acționarea întrerupătorului de la instalația de iluminat. Din primele date, se pare că victima tocmai intrase în casă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *