Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Fapte, nu vorbe! Drumul județean DJ 207A, între Bâra și Boghicea, este ca în palmă!

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, continuă să demonstreze că mandatul său este bazat pe „FAPTE, NU VORBE!”. Drumul județean DJ 207A, între localitățile Bâra și Boghicea, este ca în palmă!
„Gata! Încă un proiect, în portofoliul realizărilor mele! Am vrut să văd bucuria celor din zonă, care se bucură de acest drum pus la punct și m-am dus la fața locului! Astăzi, m-am convins că alte mii de nemțeni sunt fericiți de un proiect realizat, iar eu mă simt liniștit, pentru că încă o promisiune pe care am făcut-o oamenilor a fost onorată! Vă mulțumesc, dragi nemțeni – localnicii sau participanți la trafic, pentru că ați avut încredere în mine! Sunt un om de cuvânt, al faptelor și nu al vorbelor, și cred că am dovedit asta în cei patru ani de când dețin președinția Consiliului Județean Neamț!”, a declarat Ionel Arsene în urma vizitei pe teren de inspecție a lucrărilor.

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *