Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Fără alcool și scandal, parcă ceva nu e-n regulă

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 44 de ani, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 19 septembrie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 44 de ani, din Roman, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 9 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În fapt, la data de 19 iulie 2017, acesta s-a deplasat la o societate comercială din Roman, unde pe fondul consumului de băuturi alcoolice i-a adresat injurii, expresii jignitoare şi ameninţări barmanului. Totodată, acesta a amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și a încercat să lovească o altă persoană, care intervenise pentru aplanarea conflictului.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.  

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *