Farcasanu Mihai, candidatul care va lupta din toate puterile si nu se va lasa cumparat de nimeni

Farcasanu Mihai , candidatul PPDD pe colegiul 8 este singurul candidat care nu poate accepta nici un blat in ceea ce priveste persoana lui si indiferent de sumele vehiculate nu il poate impresiona nimic pe aceasta lume . El va lupta din toate puterile lui sa nu iasa nici un candidat peste 50% in colegiul 8 si daca va fi nevoie va sacrifica orice se poate pe aceasta lume pentru a iesi parlamentar .
Toata aceasta lupta se datoreaza faptului ca este anchetat in ceva dosare penale, iar din urma se vede o condamnare de la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru o faptă comisă în 2006. Aceasta calitate de recidivist face ca noile cauze in care este judecat sa nu mai poate fi solutionate in cazul in care este gasit vinovat cu o pedeapsa cu suspendare, ci orice zi de condamnare trebuie executata, pentru ca vorbim de un caz de recidiva .
Dupa cum arata ultimul rechizitoriu care il trimite pe Farcasanu in fata instantei in calitate de inculpat penal , arata destul de bine pus la punct si riscul unei pedepse este destul de mare iar pedeapsa , ce sa vezi , se pare ca nu va putea fi tot cu suspendare .
Din aceasta stare de fapt rezida o determinare fantastica din partea lui Mihai Farcasanu in a castiga in urma alegerii un post de parlamentare care sa vina la pachet cu imunitatea aferenta .

Desigur ca USL a incercat sa il trimita pe 6, dar el nu si nu.  PDL a incercat sa il inmoaie ca sa fie mai usor candidatului lor dar nu credem ca domnul Farcasanu Mihai nu va da tot ce poate el pentru a iesi parlamentar prin redistribuirea voturilor .
Desi nu pare , in realitate pe colegiul 8 va fi cea mai interesanta batalie electorala, cu un candidat care, in opinia noastra nu va face sau in cazul in care va face nu va respecta nici o intelegere care sa il dezavantajeze in vre-un fel . Riscul pierderii libertatii este mult mai determinant decat orice favoruri sau orice suma de bani .
Asadar, asteptam cu interes surprizele pregatite de domnul Mihai Farcasanu pentru candidatul UNPR si cel ARD, dar si reactia celor care vor constata de abia dupa inceperea campaniei ca domnul candidat PPDD nu e chiar asa prietenos precum se asteptau ei .
Oricum, alegerea facuta de domnul Farcasanu este una destul de proasta , colegiul 8 fiind colegiul unde el,  in nume personal a suparat foarte multi oameni care opiniaza ca au fost inselati in diverse afaceri de candidatul PPDD , oameni care nu-si vor dori sa il vada in parlament .

Satocrac Vasile

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy