Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Femeia și fetița sa în vârstă de un an, găsite de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Gîrcina au depistat femeia dispărută, în vârstă de 25 de ani, împreună cu fiica sa, în municipiul Piatra-Neamț.

La data de 20 martie, în urma investigațiilor efectuate atât în localitatea de domiciliu cât și în localitățile limitrofe acesteia, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gîrcina, cu sprijinul celor din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au identificat femeia dispărută, pe raza municipiul Piatra-Neamț. Din verificările efectuate a reieșit că aceasta a părăsit în mod voluntar domiciliul împreună cu fiica sa și nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni pe perioada absenței.

În fapt, la data de 18 martie 2919, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Gîrcina au fost sesizați de către un bărbat, de 51 de ani, din Gîrcina despre faptul că la data de 15 martie a.c., fiica sa AMARIEI ELENA-ANTINEEA, de 25 ani, din Gârcina, a plecat de la domiciliu împreună cu nepoata sa AMARIEI AMALIA-MARIA, în vârstă de un an, fără a mai reveni.

Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *