Festivalul de teatru Pledez pentru tine(ri), tot mai puține bilete

salastudioFestivalul de teatru „Pledez Pentru tine(ri)” se află pe ultima sută de metri la capitolul „pregătiri”, iar majoritatea biletelor pentru spectacole au fost deja epuizate.
Notorietatea de care se bucură acest festival, dar și faptul că el revine după 4 ani de absență au făcut ca publicul să își dorească să vină în număr mare la spectacole.
Un lucru pe care cei interesați de festivalul de teatru l-au putut observa a fost că multe din spectacole se desfășoară în spații mici, cum ar fi Sala Studio, unde locurile pentru public sunt reduse ca număr.
Organizatorii au explicat că acest festival care vizează promovarea tinerilor nu a putut impune ca spectacolele salastudio2selectate pentru concurs să fie ample pentru a putea fi jucate în spații mari. Majoritatea tinerilor creatori își încep munca în teatru montând spectacole care se pretează spațiilor neconvenționale, spațiilor mici, acesta fiind și motivul pentru care există un număr destul de mare de piese de teatru care se joacă la Sala Studio sau cu publicul pe scenă în Sala Mare.
Totodată, s-a avut în vedere ca spectacolele invitate în afara concursului să se joace exclusiv la Sala Mare a Teatrului Tineretului.
Festivalul de Teatru Pledez pentru tine(ri) va fi deschis duminică de directorul Teatrului Tineretului Liviu Timuș, iar piesa de teatru care va da startului festinului cultural va fi „Câte-n lună și în stele”, cu actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele.

Puteți citi și:

 

studio

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy