Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Finala Cupei României la Volei Feminin și Masculin are loc la Piatra-Neamț

finalavolei

Federația Română de Volei organizează la Piatra-Neamț în perioada 7-10 aprilie ”Finala Cupei României la Volei Feminin și Masculin”. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă din Piatra-Neamț.

În cadrul unei asocieri cu Consiliul Județean Neamț, Federația Română de Volei a primit un sprijin de 40.000 lei din partea nemțenilor pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv. Această sumă va fi alocată pentru acoperirea unor cheltuieli privind: închrieri ornamente pentru sală, închiriere covor pentru teren oficial de volei, echipamente de sonorizare și lumină, publicitate presă și radio, cupe, medalii, tricouri, flori pentru echipele feminine și masculine.

În cinstea jubileului de 85 de ani de la înființarea Federației Române de Volei, în seara zilei de 9 aprilie se va organiza o licitație de tricouri ale sportivilor echipelor participante la această competiție, iar suma va fi donată centrelor de asistență socială de pe raza județului Neamț.

M. I.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *